whatsapp


  • Avenue İstanbul Cumhuriyet Mah. D-100 Karayolu Cad. A Blok No: 48 Kat: 1 D: 54 Beykent-Büyükçekmece
  • +90 552 396 79 29
  • [email protected]

Braket Mumu

 

Estetik tedavi yöntemlerinden biri olan diş teli ve braket uygulamaları sırasında kimi dişlerin duruşuna bağlı olarak braketler diş etine ya da damağa batabilmekte hasta açısından bu durum rahatsızlık yaratabilmektedir. Bu noktada braket mumları gündeme gelmekte ve hasta konforu açısından tercih edilen malzemelerden biri haline gelebilmektedir.

Braket mumu ağız bakımı için özel olarak üretilmiş malzemeler olup kullanımı oldukça basittir. Bu malzemeden ufak parçalar kesilerek ya da kopartılarak dile ya da ağzın belli yerlerine batan uçlara yapıştırılabilir. Bu şekilde herhangi bir temas anında acı ya da tahriş hissi oluşmayacaktır. Kimi hastalar braket uçlarına şekersiz sakız yapıştırarak sıkıntılarını gidermeye çalışsalar da bu hijyenik ve doğru bir çözüm yöntemi olmayacaktır. Acının ve hassasiyetin ortadan kaldırılması için braket mumu kullanmak hem hasta için medikal bir çözüm olacaktır. Bu noktada diş hekiminizin öneri ve tavsiyelerine göre hareket etmek en doğru tercih olacaktır.

Uzman diş hekimi kadromuz ile ağız ve diş sağlığınızı korumanız, ihtiyaç halinde estetik diş hekimliği uygulamalarından faydalanmanız için Beylikdüzü, Beykent’de hizmetinizdeyiz.

Ağız ve diş sağlığı konusunda uzman görüşü almak üzere Beylikdüzü Beykent’te bulunan kliniğimizi ziyaret edebilir, sorularınız için whatsapp hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Osman Çengel Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğinin açık adresi ve iletişim bilgilerine erişmek için bu linke tıklayınız.