whatsapp


  • Avenue İstanbul Cumhuriyet Mah. D-100 Karayolu Cad. A Blok No: 48 Kat: 1 D: 54 Beykent-Büyükçekmece
  • +90 552 396 79 29
  • [email protected]

Ortodonti

Ortodonti dişlerin çene kemikleri ( alveolar kretler) üzerinde düzgün şekilde yerleşmesi ve dişe bağlı olarak yüzde var olan uyumsuzlukların teşhis ve tedavisi ile ilgilenen diş hekimliğinin uzmanlık alanıdır.

Pek çoğumuz tarafından,  diş düzensizliklerinin tedavileri ile ilgilenen bir diş hekimliği dalı olarak da bilinse ortodonti sadece dişleri değil, alt ve orta yüz düzensizliklerini de tedavi etmekte, alt ve üst çenenin kafa kaidesine ve birbirlerine göre konumunu ve dişlerin üst iskelete etkilerini incelemektedir.

Ortodonti’ nin amacı, ideal diş dizilimi ile birlikte çenelerin doğru konum ve kapanışının sağlanmasıdır. Böylece çiğneme ve konuşma fonksiyonu da düzeltilmiş olur.

Günümüzde gelişen uygulamalar ve teknoloji ile birlikte yetişkin hastalar için de ortodonti tedavi seçenekleri sunulmaktadır. Estetik bakış açısı ile hasta memnuniyeti ve konforu ön plana alınarak ortodontik tedaviler başarıyla gerçekleştirilmektedir.

Uzman diş hekimi kadromuz ile ağız ve diş sağlığınızı korumanız, ihtiyaç halinde estetik diş hekimliği uygulamalarından faydalanmanız için Beylikdüzü, Beykent’de hizmetinizdeyiz.

Ağız ve diş sağlığı konusunda uzman görüşü almak üzere Beylikdüzü Beykent’te bulunan kliniğimizi ziyaret edebilir, sorularınız için whatsapp hattımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Osman Çengel Ağız ve Diş Sağlığı Kliniğinin açık adresi ve iletişim bilgilerine erişmek için bu linke tıklayınız.